Bruno Henrique, Fenerbahçe’yi hayal kırıklığına uğrattı!
Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonunda başarılı bir performans elde eden Fenerbahçe, birinciliği Trabzonspor’a kaptırdı. Açık ara farkla kupayı kaldıran bordo lacivertli ekip, zirveye oturdu. Sarı lacivertli takım ise ikincilikle yetinmek istemeyerek yeni sezon için çalışmalarına erkenden başladı. Transfer sezonunda nokta atışı isimler belirlemeye çalışan yönetim, bir süredir peşinden koştuğu isim konusunda hayal kırıklığı yaşadı.
Bruno Henrique yaklaşık bir yıl sahalardan uzak duracak
31 y aşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Bruno Henrique görkemli bir kariyer çizdi. Şimdiye kadar Cruzeiro, Uberlandia, Itumbiara, Goias, Wolfsburg, Santos ve Flamengo gibi takımlarda kendine forma şansı bulan oyuncu bu sezon boşa çıktı. Fakat tecrübeli yıldızın yaşadığı aksilik, sevenlerini oldukça üzdü.
Fenerbahçe bir süredir Henrique üzerinde çalışıyordu. Son haftalarda sürekli olarak gündeme gelen Brezilyalı forvet, sarı lacivertli ekip ile sözleşme imzalamak üzereydi. Taraftarlar dört gözle transfer gelişmelerini beklerken; gelen son haber planları alt üst etti. Dizinden sakatlanan Bruno Henrique’nin yaklaşık bir yıl boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kiralık bahis sitesi daima size 24 saat yardımcı olmaktayız.
Yapılan açıklamalara göre Henrique, Brezilya liginde Flamengo formasıyla çıktığı Cuiaba maçında ilk 11’de sahaya çıkmış, ancak karşılaşmanın henüz ilk yarısında girdiği ikili mücadelede dizinden sakatlanmıştı. Maçı tamamlayamayan oyuncunun sakatlığının oldukça ciddi olduğu; gelecek yılı da kapatacağı paylaşıldı. Son gelişmeler karşısında Fenerbahçe’nin ne yapacağı ise şimdilik bilinmiyor.